Лінійку G компанія Motorola позиціонує як якісні і добротні пристрою за невеликі гроші. Однак, насправді часто виходить не зовсім так. Акцент зроблений на трьох параметрах: якісний дисплей, камери і автономність роботи. Правда, виробникові все важче обґрунтувати покупцеві, навіщо переплачувати за бренд, коли є краще і вигідніше пропозиції на ринку. Саме тому компанія вирішила змінити стратегію ведення бізнесу, і представить вже в січні 2019 року Moto G7, який буде відрізнятися від попередніх моделей.

Перше, що кидається в очі - основа гаджета металева, ззаду — скло, а на лицьовій панелі розташувався дисплей з не самою мініатюрної каплевидної виїмкою. Досить сучасний зовнішній вигляд. Ніяких фізичних кнопок на фронтальній панелі немає, екран займає максимум площі, але рамки складно назвати ультратонкими і не сприяє підвищенню привабливості підборіддя з написом Motorola. Смартфон не самий привабливий на ринку, це однозначно.

Про Moto G7 відомо, що він отримає 4/64 Гб пам'яті, Snapdragon 660, акумулятор ємністю 3000 мач, 12 Мп фронталку і подвійну тильну камеру на 16 Мп + 5 Мп. Про ціну поки нічого не повідомляється.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що новенький iPhone XS Max вибухнув в штанях власника. За словами потерпілого, з його штанів почав валити жовто-зелений дим, а потім він відчув сильний жар. Компанія Apple запропонувала обміняти iPhone XS на новий, але потерпілий вирішив подати на яблучну корпорацію в суд.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що характеристики, смартфона Xiaomi Mi 9 потрапили в мережу задовго до релізу. Серед іншого, девайс отримає топовий чіпсет, а також непогану камеру і діагональ.

Знай.uа писав, що власники дорогих ноутбуків MacBook знову зіткнулися з проблемою. Повідомляється, що клавіатура в деяких моделях перестала працювати, причому Apple раане визнала іншу проблему з клавіатурою. Як виявилося, вся проблема в шлейфі, який закріплений дуже ненадійно, і практично кожен власник ноутбука стикався з цією проблемою. Визнає яблучна корпорація наявність проблеми цього разу - невідомо.