Компанія Google змінила вигляд браузера Chrome.
Реакція користувачів мережі на новий дизайн була різною, однак більшості така новинка не сподобалася.

У соціальних мережах та на популярних Інтернет-форумах розгорілися гнівні дискусію щодо нового вигляду браузера. Користувачів накрила хвиля негативу.

У таких соцмережах, як Twitter, Facebook та Reddit з'явилося безліч гнівних коментарів, в яких звинувачували Google в поганому дизайні улюбленого браузера. Користувачів не влаштовує різка зміна графічного інтерфейсу у версії 69. Вони вважають, що такий варіант підходить лише для мобільної версії браузера. За словами обурених людей, на ноутбуках і комп'ютерах Chrome "виглядає огидно".

Користувачі Android в свою чергу скаржаться не на нестабільність роботи, а на відсутність функцій. Людям не вистачає нічної теми оформлення, так як світлий інтерфейс при недостатньому освітленні сильно напружує очі. Власники пристроїв з AMOLED-дисплеєм скаржаться, що біла тема витрачає заряд акумулятора.

Також обурення викликав новий принцип роботи з вкладками. Відтепер пошук потрібної вкладки став значно важчим. Крім того, оновлення порушило функцію відключення звуку на відкритих вкладках, що в свою чергу призвело до ускладнення одночасного використання декількох вкладок. Люди автоматично відкривають ту вкладку, з якої долинається звук, що дратує користувачів.

Крім радикальних змін, користувачі розкритикували відсутність можливості повернутися попередній дизайн, який більшою мірою відповідав їхнім уявленням про зручний браузері.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відомо, що оновлення з'вилося на честь 10-річчя команії Google.

Нагадаємо, Mint Chrome vs: Xiaomi вступили у двобій з Google

Як раніше повідомляв "Знай.uа", мобільний Google Chrome обзавівся довгоочікуваної функцією

Також Знай.uа" писав про те, що у Google Chrome знайшли лазівку для хакерів, дані під загрозою.