Користувачі настільної версії браузера Firefox звернули увагу на рекламу, яка з'явилася на новій вкладці. Mozilla підтверджує, що це експеримент. У будь-якому випадку, такий експеримент користувачам браузера не сподобався, адже ніхто не хоче бачити рекламу, навіть якщо вона в окремому вікні.

Оголошення рекламує сервіс бронювання готелів Booking. Текст виглядає так: “У святкові дні ми даруємо вам щось тільки за використання Firefox! Забронюйте готель на Booking.com сьогодні і отримайте безкоштовну подарункову карту Amazon на 20 доларів. Щасливих свят від Firefox!". Тепер недосвідченим користувачам доведеться ще й читати рекламу.

Користувачі настільної версії браузера Firefox звернули увагу на рекламу, яка з'явилася на новій вкладці. Mozilla підтверджує, що це експеримент. Поки невідомо, чи буде ця функція частиною браузера, або експеримент усе ж закінчиться невдало. Немає сумнівів, що користувачі негативно відреагувала на дане нововведення.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Mozilla називає оголошення експериментом і запевняє, що воно не є платним розміщенням. Інформація про користувачів не передається партнерові, але користувачі налаштовані скептично.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.