Нинішньому поколінню ігрових консолей, яке продається з 2013 року, поступово приходить кінець. Пов'язано це з тим, що вони вже дуже сильно застаріли в частині технічного оснащення, що значно обмежує розробників у своїх ідеях, ну а геймери не можуть насолоджуватися красивою картинкою. Компанія м потрібно терміново представити нові консолі, щоб розробники змогли реалізувати свої ідеї, у геймери змогли насолодитися красивою картинкою, і приємним геймплеєм без лагів і затримок.

Вже через кілька днів Sony почне процес ліквідації консолі PlayStation 3, поступово відключають свої сервери для ігор від цієї приставки, яка доступна для покупки з 2006 року. Виходить, що їй вдалося пробути на ринку 12 – 13 років, за які дане ігрове пристрій, поза всяких сумнівів, неймовірно сильно застарів. Приставка PS4 не стане винятком із правил, тому що вже через кілька років їй прийде кінець. Але і нова консоль встигне вийти, що не може не радувати. До речі, варто нагадати, що Xbox нового покоління від Microsoft буде продавати за ціною 500 доларів, що не може не радувати, адже вона буде ще служити дуже довго, враховуючи характеристики девайса.

Вважається, що “дата смерті” ігрової консолі Sony PlayStation 4 надійде в 2025 – 2026 роках, тобто через 12 – 13 років з моменту її виходу на ринок. Так, консоль буде працювати, але от в онлайні з друзями пограти не вийде, так і при поломці ніхто не зможе воскресити консоль.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.