Huawei заробила за рік понад 100 мільярдів доларів. Якщо ця цифра вас не здивувала, дочитайте статтю до кінця.

А в неї плани досить амбітні: всього через кілька років (а може, і через рік) посунути конкурентів і стати абсолютним лідером на ринку смартфонів. Раптово компанія замахнулася на лідерство, незважаючи на те, що девайси компанії заборонені на всій території США, а фінансового директора заарештували. І черговий рекорд на цьому шляху встановлено: дохід виробника за 2018 рік перевищив всі очікування, і компанія впоралася зі своєю метою рекордно швидко.

За словами заступника голови правління Huawei Го Піна (Guo Ping), компанія вперше за свою історію за рік заробила 100 мільярдів доларів.

Якщо бути точніше, дохід склав 109 мільярдів, а це на 21% більше, ніж за минулий рік. Тепер компанія стоїть міцно на ногах, і ринок смартфонів зміниться і в 2019 році.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Huawei встановила ще один рекорд — 200 мільйонів проданих за рік смартфонів. І всі ці успіхи — на тлі “холодної війни” між США і Китаєм, заборон на постачання 5G-обладнання в різних країнах і недовіри (м'яко кажучи) з боку уряду Америки. Подивимося, що зміниться в 2019 році.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.