Зовсім скоро в Україні з'явиться довгоочікуваний смартфон від китайської компанії Xiaomi – Mi Mix 3. Вже відомо, що цей смартфон працює за принципом слайдера, де "захована" селфі-камера.

Xiaomi Mi Mix 3 надійде у продаж в Україні 18 січня, зазначається на сайті одного з українських інтернет-магазинів. Так, ціна стартує від 16 999 гривень (це за версію з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам'яті).

Xiaomi Mi Mix 3

Крім того, новий смартфон буде доступний в трьох кольорах: синьому, чорному та зеленому.

Варто відзначити, що даний пристрій став першим гаджетом Xiaomi, який виготовлений у стилі слайдеру. Таким чином, інженерам вдалося досягти показника 93,4% дисплея від усього розміру передньої панелі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новинка оснащена 6,39-дюймовим OLED-екраном і працює на топовому процесорі Snapdragon 845.

Смартфон Xiaomi Mi Mix 3: відеоогляд

Основні характеристики Xiaomi Mi Mix 3

Дисплей

Тип: AMOLED

Діагональ: 6,39 дюйма

Розширення: 2340 х 1080 пікселів

Процесор Qualcomm Snapdragon 845

Відеопроцесор Adreno 630

Пам'ять

Оперативна: 6 ГБ / 8 ГБ / 10 ГБ

Вбудована: 128 ГБ / 256 ГБ

Камера

Основна: 12 Мп + 12 Мп

Фронтальна: 24 Мп+ 2 Мп

Акумулятор 3 850 мАг

Операційна система Android 9.0 Pie

Xiaomi Mi Mix 3

Нагадаємо, що шведська компанія Dirac, яка ліцензує свої технології обробки аудіо для багатьох відомих брендів, включаючи BMW, Volvo, Xiaomi і OnePlus, розповіла про нову розробку Dirac Bass.

Як повідомляв портал Знай.uа, китайська компанія Xiaomi в наступному році може освоїти відразу два нових ринки. Для цього в корпорації планують створити нові підрозділи, які займуться ринком нерухомості, а також розробками в області автомобілів.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явилися реальні технічні характеристики майбутньої новинки китайської компанії Xiaomi Redmi 7. Тильна панель цього смартфона деякими елементами нагадує нещодавно представлений Xiaomi Mi Play. На ній розміщується подвійна основна камера і сканер відбитків пальців.