Пошуковий гігант Google і відеохостинг YouTube підвели підсумки 2018 року і назвали найпопулярніші відео, які українці дивилися на хостингу. Найпопулярнішим запитом 2018 року в українському Google став "ЧС 2018" – чемпіонат світу з футболу. Скажімо чесно, це було цілком очікувано, адже в нашій країні люблять футбол. Потім слід "новий сезон серіалу "Мажор", і "конкурс Євробачення-2018". Крім того, українських користувачів Google традиційно цікавили нові фільми року, серіали "Школа" і "Поліцейський з Рубльовки" і Олімпіада-2018.

Серед художніх фільмів користувачі google найчастіше шукали: "Веном", "Монстри на канікулах 3", "50 відтінків свободи", "Месники: Війна нескінченності", "Дэдпул 2", "Джуманджі. Поклик джунглів", "Тихоокеанський рубіж 2", "Фантастичні тварини: Злочини Гриндельвальда 2, "Красуня на всю голову".

Купівлею року назвали: Бейблэйд, Т2, Укрзалізниця квитки, МАУ квиток, Iqos, Биткоин, Колонка jbl, Бездротові навушники, Айфон 8. ТВ-шоу року, згідно запитів, названі: "Євробачення 2018", "Холостяк 8", "Голос країни 2018", "Танці з зірками 2018", "Заміж за Бузову", "Ліга сміху 2018", "Оскар 2018", "МастерШеф 8", "Наречена для тата", "Одруження наосліп 2018".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер пошуковик показав, ніж українці займаються у вільний час, коли приходять додому з роботи, або коли хворіють.

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.