Китаї почалися продажі подарункових наборів продукції Xiaomi вартістю близько 250 євро (8 000 грн.). Самі девайси не так легко купити в звичайний день, так що пропозиція дуже приваблива.

За вказану суму покупець отримує набір з восьми предметів, серед яких — механічна клавіатура і миша, мобільний колонка, світильник і калькулятор. Всі вироби мають єдине оформлення, побудоване на поєднанні чорного та золотистого кольорів. Виглядає дуже гарно, що безсумнівно зіграє під час продажу.

Механічна клавіатура, миша і колонка оснащені інтерфейсом Bluetooth, так що можна забути про непотрібних проводах, які вічно плутаються. Гаджети, виконані в стилі ретро, так що використання нових технологій здивує покупців. Клавіатура з 79 механічними клавішами з монохромного підсвічуванням нагадує клавіатуру друкарської машинки. Роботу клавіатури забезпечує акумулятор ємністю 4000 мА∙год Калькулятор теж отримав механічні перемикачі.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Світильник потужністю 2 Вт підтримує регулювання яскравості в діапазоні від 1% до 100%. Харчування теж забезпечує акумулятор. Його ємність дорівнює 2200 мА∙год Тепле світло і “дихання” світильника посилюють атмосферу ретро. На жаль, поставки наборів в інші країни на плануються.

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.