Не секрет, що за останні роки жителі всіх країн світу стали набагато частіше купувати ліцензійний контент, а допомагає в цьому магазин додатків Google Play і його аналоги. Однак, ці магазини беруть величезний відсоток із заробітку виробників ігор. І це не дивно, адже Google є монополістом на ринку Android-додатків. Однак, незабаром все зміниться.

Була створена й запущена платформа під назвою Epic Games Store, яка вже існує у версії для комп'ютерів на базі Windows і macOS. Розробники заявили про те, що приступили до тестування фірмового магазину для смартфонів і планшетів на базі Android. Головною особливістю сервісу - малий відсоток податків. Всього новий маркет зажадає близько 12%, замість 30 від Google. Звичайно ж, це приверне нових розробників, які не хочуть просто так віддавати пошуковику свої гроші.

Випробувати магазин додатків Epic Games Store у версії для Android користувачі зможуть уже в першій половині нинішнього року, тобто в найближчі місяці. Ну а зараз ми рекомендуємо відкластися покупки мобільних ігор, щоб зробити це дешевше в новому магазині.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.