Наприкінці 2018 року компанія Huawei офіційно повідомила про те, що продажі її смартфонів перевищили позначку 200 млн одиниць, тоді як роком раніше вони склали 153 млн смартфонів. Так, компанія раптово перевершила всі очікування аналітиків, незважаючи на заборону продажу продукції на території США.

При цьому виробник підтвердив, що продажі нових камерофонів серії Huawei Mate 20 перевищили 5 млн одиниць за пару місяців, причому попит на смартфони залишається стабільно високим, незважаючи на високу ціну. Судячи з усього, фанати люблять смартфони з відмінною камерою, і дають перевагу камерофонам.

На даний момент смартфон Huawei Mate 20 Pro з топової камерою доступний в кольорах Bright Black, Sapphire Blue, Cherry Ріпк і Аигога. Тепер же стало відомо, що на підході Huawei Mate 20 Pro в кольорах Red і Сomet Blue, які абсолютно точно знайдуть своїх покупців. Нові кольори досить гарні, і сильно відрізняються від традиційно білих або чорних смартфонів, які заполонили прилавки. Такий девайс явно виділяється на тлі своїх конкурентів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Huawei Mate 20 Pro отримав кращу на ринку потрійну камеру Leica, однокристальну систему Kirin 980, підтримку швидкої 40-ватної зарядки, подэкранный сканер відбитків пальців, графенових систему охолодження і інші передові технології. І все це за цілком адекватну ціну, на відміну від iPhone XS Max, який стоїть мало не в 2 рази дорожче флагмана від Huawei.

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.