Експерти Федерального агентства зв'язку США назвали 18 найбільш небезпечних смартфонів. Вони визначили гаджети, які володіють найбільшим показником SAR–випромінювання.

На першому місці антирейтингу варто Google Pixel 3 XL. За інформацією федерального агентства, рівень питомого коефіцієнта поглинання електромагнітного випромінювання тканинами людини смартфона становить 1,35 Вт/кг для голови та стільки ж для тіла по максимальному показнику 1,52 Вт/кг

Також експерти відзначили, що всі новинки від Apple, Google і Samsung розташовані на лідируючих позиціях по максимальному одноразового впливу на організм людини.

Раніше повідомлялося, що Microsoft запатентував технологію, яка дозволить голосовому помічнику розпізнавати шепіт користувача. Варто відзначити, що сама система розроблялася досить довго, адже не кожен голосовий помічник здатний почути саме голос господаря, коли той розмовляє пошепки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У компанії вважають, що розробка дозволить людям користуватися системами розпізнавання мови в громадських місцях, не боячись поділитися з незнайомцями приватною інформацією. Наприклад, якщо ви забули пароль від карти, або адресу своєї поліклініки.

Про це тепер можна запитати свого голосового помічника, не переживаючи за збереження ваших даних в громадських місцях.

Нагадаємо, Microsoft навчила гаджети розмовляти пошепки. Тепер ваш смартфон зможе розмовляти з вами непомітно.

Як повідомляв Знай.ua відео з гнучким смартфоном від Xiaomi вперше спливло в мережі. Девайс працює як повноцінний планшет.

Знай.ua писав, що Google показав нову ОС для смартфонів, дні Android полічені. Компанія вирішила забути про Android, і представила нову ОС.