Китайська телекомунікаційна корпорація Huawei покарала своїх співробітників за те, що вони розмістили новорічне привітання в Twitter за допомогою смартфона iPhone.

Традиційно в кінці минулого року всі компанії вітали своїх клієнтів і шанувальників в соціальних мережах, що не стало винятком і для Huawei. Однак, новорічне привітання компанії в сервісі Twitter було розміщено з iPhone, що видно з підпису, розташованої під ним. У користувачів викликало подив "Via Twitter for iPhone", після чого пост був швидко видалений.

Незважаючи на високу швидкість реакції, видеоблогер Маркес Браунлі встиг зберегти повідомлення і оцінити конфуз співробітників Huawei змогли мільйони користувачів мережі. Трохи пізніше в ЗМІ опублікували внутрішнє лист компанії, в якому повідомлялося про зниження на посаді директора відділу мережевого маркетингу і одного з його співробітників.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як заявляється, що керівника з підлеглим знизили щомісячну заробітну плату на 728 доларів протягом усього року, а також понизили в посаді. Крім того, їх щорічна оцінка не перевищить клас В. Загалом, хотіли як краще, а вийшло, як завжди.

Відомо, що Huawei примушувала своїх співробітників уникати використання iPhone, підкріплюючи свої вимоги погрозами зниження заробітної плати або зовсім звільненням.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що компанія Vivo представила широкій публіці перший у світі смартфон, що підтримує 5G. Вартість девайса поки не відома, але враховуючи, що з мережами нового покоління працює тільки найсучасніше обладнання, ціна буде дуже високою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно в мережу опублікували ролик з гнучким смартфон Xiaomi, який розкладається з двох сторін і трансформується в повноцінний планшет з великим екраном. Тим не менше, користувачі висловили деякі сумніви в правдоподібності відео, оскільки ролик записаний в напівтемряві і розглянути, що саме являє собою пристрій, неможливо.

Також "Знай.uа" писав, що компанія Apple втратила величезні гроші після скандалу з Китаєм.