Відомий китайський виробник різних побутових гаджетів і сучасних засобів зв'язку компанія Xiaomi повідомила про черговий успіх в продажах. Так, стало відомо, що покупці викупили першу партію пральних і сушильних машин Mijia Smart Washing Machine буквально за три хвилини і 5 секунд.

Про такі результати компанія повідомила на своєму офіційному сайті.

У чому ж секрет такого успіху?

Експерти пояснюють це просто: дешевизна, багатофункціональність і ефективність продукту. Mijia Smart Washing Machine відповідає найвищому національному китайському стандарту А+, а швидкість сушіння у неї вище, ніж у більшості аналогів на ринку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зазначити, що також зіграло чималу частку акційна пропозиція Xiaomi, перші покупці змогли придбати машинку за 291 долар, замість повної ціни в 364 долари. З'явилася інформація, що наступна партія надійде в продаж 18 січня.

Варто нагадати, що компанія Xiaomi представила новий бездротовий мобільний блок живлення, який має модульну конструкцію 2-в-1, модуль і вбудований мобільний акумулятор. За його допомогою можна заряджати будь-які пристрої, що підтримують технологію Qi.

Пристрій дозволить обходитися без зовнішнього акумулятора. Так, зовнішній вигляд його не дуже акуратний, але свої переваги в ньому теж є.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інсайдер Еван Бласс опублікував у мережі відеоролик, на якому можна побачити гнучкий смартфон Xiaomi, який розкладається з двох сторін, перетворюючись на повноцінний планшет з великим екраном. Проте, користувачі мережі повідомляють, що є деякі сумніви щодо правдоподібності відео.

Через те, що відео було знято в темряві, подробиці розглянути неможливо, проте немає жодних сумнівів у тому, що це справжній електронний гаджет, а не якась підробка. Оформлення прошивки MIUI 10 видає приналежність майбутньої новинки до китайського бренду, що ще раз підтверджує той факт, що китайська корпорація готує до виходу гнучкий смартфон, щоб скласти конкуренцію Samsung і Huawei на ринку гнучких смартфонів.

Нагадаємо, хакери виклали в мережу брудну білизну сотень депутатів.

Як повідомляв Знай.uа глава Xioami відрікся від популярної лінійки смартфонів.

Знай.uа писав, флагманський Xiaomi Pocophone F2 за копійки: характеристики, дата виходу, ціна.