Користувачів мережі нещодавно порадував найпопулярніший у світі інтернет-пошуковик Google. Співробітники компаній презентували новий дудл. Ілюстрація, яку створили спеціально до новорічних свят, вже зачарувала мережу.

Про це стало відомо завдяки новому дудлу при вході в пошук Google, і власне, повідомленню самої компанії.

Відомо, що автори дудлу намагалися створити картинку, на якій виднілися б головні, на їх думку, атрибути різдвяно-новорічних свят. Варто зазначити, що це у них практично вийшло. На колоритному фото з'єдналися гілочки ялинки, снігурі, святкові шкарпетки для подарунків, глиняний посуд, музика, що символізує колядки, рукавички, олені та інші зображення.

Таким чином компанія Google привітала користувачів зі святами. Дудл отримав назву "Новорічні свята 2019". Натиснувши на картинку, користувачі відразу ж можуть перейти на новини, що стосуються цієї теми.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що акції компанії Facebook закрилися на $131.09 в останній торговий день року, втративши 25.7%. Капіталізація Facebook склала $376 наприкінці 2018-го, проти $513 млрд 2017-м. Перший спад акцій почався в січні, після того, як компанія внесла зміни до новинної стрічки.

Проте, мова може йти не тільки про зміни в стрічці. Компанія протягом року була в центрі скандалів за витік даних мільйонів користувачів, за що і поплатилася фінансовим становищем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що телерадиостанция RBB повідомила, що в окремих випадках зловмисники отримали доступ до рахунків депутатів, банківськими дорученнями, даними кредитних карт і листуванні з родичами. Варто відзначити, що злом був цілеспрямованим, адже незаконний доступ здійснювався тільки до даних депутатів.

Хакери виклали в мережу особисті дані сотень німецьких політиків з усіх представлених у Бундестазі партій. Про це повідомила в п'ятницю на своєму сайті телерадиостанция RBB.

Нагадаємо, Apple втратила мільярди через скандал з Китаєм.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, які гаджети Apple купували під новорічну ялинку.

Знай.uа писав, Google показав нову ОС для смартфонів, дні Android полічені.