Розробники бенчмарку AnTuTu склали список найбільш продуктивних смартфонів, що працюють на базі операційної системи Android. Результати вас здивують, оскільки лідерство зайняли далеко не ігрові смартфони, які створені для максимальної продуктивності. Варто відзначити, що ці смартфони з'явилися на ринку зовсім недавно, так що не дивно, що вони зайняли лідируючі позиції.

найпотужнішим гаджетом фахівці назвали флагман Huawei Mate 20, який з'явився на українському ринку в жовтні 2018 року. Йому поставили максимальну оцінку в 306,6 тисячі балів. На сьогоднішній день, це рекорд серед Android-смартфонів.

Друге місце зайняв Huawei Mate 20 Pro, він отримав 303 тисячі балів. Смартфон Mate 20X замкнув трійку лідерів, а четверте і п'яте місця в списку зайняли відповідно Asus ROG Phone і OnePlus 6T. Ну, Asus - це ігровий смартфон, так що тут нічому дивуватися.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Список продовжили смартфони OnePlus6, Xiaomi Mi Mix 2S, Mi8, Xiaomi Black Shark і Pocophone F1.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.