У трекері помилок вихідного коду Chromium Gerrit виявлено згадка розробки темної теми у наступній версії Android з індексом Q. Це відмінна новина для тих, хто любить користуватися своїм смартфоном в нічний час доби. Це допоможе уникнути напруги очей, що і збереже ваше зір. Через кілька років розробники все ж почули прохання користувачів, і запровадять цю функцію в найпопулярнішу ОС для смартфонів у світі.

Темний режим – підтверджена функція Q [...] Команда Q хоче забезпечити всі встановлені додатки підтримкою темного режиму. Для успішної інтеграції темного режиму необхідно, щоб всі елементи інтерфейсу ідеально працювали в темному оформленні до травня 2019 року, – Лукаш Збилут, співробітник Google.

Так, судячи з повідомлення, потрібно почекати до травня, щоб всі додатки, включаючи ігри, змогли працювати в темному режимі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Співробітник команди розробки Chrome зазначає, що активація темного режиму буде проводитися в меню "Налаштування" > "Дисплей" > "темний режим". Активація виконує дуже просто. Також на сторінці Chromium Gerrit вказані посилання на внутрішні документи, але до них немає доступу для зовнішніх користувачів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.