Навесні 2018 року випустили апдейт Redstone 4 для Windows 10, який виводив комп'ютери з ладу. На вирішення проблем тоді компанії Microsoft знадобився один місяць. Після цього, вийшло ще одне оновлення, яке після оновлення не хотіло встановлюватися на пристрої зі старими відеокартами. Подібних випадків було величезна кількість разів, що викликала загальну ненависть користувачів до даного ПЗ.

Зовсім недавно, наприкінці 2018 року, співробітники Microsoft вирішили випустити невеликий патч KB4467691, спрямований на вирішення однієї проблеми – виправлення уразливості в браузері Internet Explorer. Здавалося б, що проблема мінімальна, і потрібно лише усунути проблему в браузері, яким практично ніхто не користується.

Нажаль, але багато власників ноутбуків з менш ніж 8 ГБ оперативної пам'яті не змогли запустити Windows 10 і продовжити її використовувати, тому що вона відмовилася включатися. Все це говорить про те, що даній операційній системі прийшов абсолютний кінець. Як би співробітники не намагалися її воскресити, все безуспішно, адже після виправлення однієї помилки, з'являється інша.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згідно з чутками, компанія Microsoft вже щосили працює над новою ОС під назвою Lite, Windows 10 їй більше не цікава. Саме за це, скоріше всього, дуже сильно впала якість виробленого програмного забезпечення на останній рік. Втім, залишилося тільки чекати появи нової ОС, щоб забути про баги на якийсь час.

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.