Японський мільярдер Юсаку Маэдзава пообіцяв роздати 100 випадково вибраних ретвитерам більше $900 тис. Таким чином, мільярдер захотів побити світовий рекорд по репостам у великій соцмережі Twitter. Судячи з усього, йому це вдалося. Повідомлення в Twitter від японського мільярдера Юсаку Маедзави ретвитнуло рекордна кількість людей за весь час існування соціальної мережі, повідомляє CNBC. Таким чином, японець увійде в історію Twitter.

5 січня Маедзава пообіцяв розіграти серед 100 випадково вибраних користувачів 100 мільйонів японських ієн ($923 тис). Для цього користувачі Twitter до 7 січня повинні були підписатися на аккаунт мільярдера і ретвітнути повідомлення про акції, ну і чекати результатів.

У підсумку це повідомлення ретвітнули 5,5 млн разів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Маедзава – засновник японської онлайн-рітейлера Zozo Inc. Він опублікував твіт після того, як його сайт Zozotown оголосив про отримання 10 млрд ієн на новорічній розпродажу, що істотно поліпшило його фінансовий стан.

Мільярдер також відомий тим, що купив квиток на перший політ космічного корабля американської компанії SpaceX на Місяць, який запланований на 2023 рік, так що про нього ми ще почуємо, коли Ілон Маск відправити перших космічних туристів навколо Місяця.

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.