Південнокорейська компанія Samsung запатентувала ще один пристрій, який можна віднести до нового класу смартфонів або планшетів зі згинаються екранами.

Особливістю пристрою є те, що воно складається з двох частин, які з'єднуються між собою за допомогою магнітів. По суті у користувача на руках можуть виявитися дві схожі половини з екранами. Досить незвичайний пристрій. Цікаво, що робити, якщо одна частина з них загубиться, або ж розіб'ється. Мають вони один акумулятор, або кожна частина має свій?

Яким чином це можна реалізувати, сказати дуже складно. Також цікаво, як виробник планує розміщувати апаратну начинку в корпусах цього гібридного пристрою, щоб не збільшувати його вартість і при цьому забезпечити можливість його нормального функціонування. Однак, навіть простий гнучкий смартфон від корейської корпорації обійдеться в 1 600 доларів, а цей буде коштувати на порядок дорожче.

В сполученому стані два екрани можуть працювати разом як один єдиний дисплей або відображати різний контент за бажанням користувача. Звичайно про дату виходу девайса поки говорити рано, і не факт, що він з'явиться на публіці взагалі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що мільйони користувачів месенджера WhatsApp в небезпеці. Повідомляється, що хакери придумали нову хитрість, щоб незаконно отримати доступ до особистих даних користувачів. Наприклад, вони створили додаток Winamp Gold, яке нібито є покращеною версією звичайного застосування, і дає кілька переваг користувачам. Однак, після скачування, пристрій завантажується шкідливий код.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в нових iPad Pro 2018 року знову знайшли величезний недолік. Тепер компанія не викрутиться.Повідомляється, що після того, як на екран пристрою наклеїти захисну плівку, чутливість дисплея помітно падає, роблячи роботу з планшетом просто неможливим. Це вплине на продажі планшетів, адже вартість девайса близько 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Android Q отримає темний режим інтерфейсу. Нарешті, компанія почула прохання користувачів. Виходу цієї нової функції варто очікувати вже в травні 2019 року.