Постачальник комплектуючих і процесорів для смартфонів Qualcomm вніс 1,34 млрд доларів, щоб набуло чинності рішення мюнхенського суду про заборону продажу 3 моделей iPhone в Німеччині. Таким чином, компанія хоче, щоб яблучна корпорація втратила купу грошей через заборони продавати найбільш популярні гаджети Apple.

Нагадаємо, що Qualcomm судився з виробником смартфонів, стверджуючи, що виробник техніки порушив їх патентні права, використовуючи iPhone одночасно чіпи від компаній Intel і Qorvo. Судові розгляди тривають протягом двох місяців, і яблучної корпорації вже забороняли продавати смартфони в Китаї. Однак, Apple вправно обійшла цю заборону, і продовжила отримувати прибуток з продажів смартфонів на ринку Азії.

Мова йде про патент, що стосується економії заряду акумулятора при відправку і прийом сигналу мережі. Судова тяганина у Мюнхені була другою за рахунком між фірмами.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Перша була в Китаї, її Apple також програв – тепер компанії не можна реалізовувати в КНР моделі iPhone 6S, 6S Plus, 7 і 7 Plus, 8 і 8 Plus, а також X.

Тепер рішення німецького суду вступило в силу, і в Німеччині Apple більше не може продавати моделі iPhone 7 і 8, а також iPhone Х 2017-го року випуску, що істотно вдарить по фінансовому стані компанії.

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.