На виставці Consumer Electronic Show 2019, яка цими днями проходить в Лас-Вегасі, компанія LG показала незвичайний телевізор. Модель LG OLED TV R вже демонстрували у вигляді прототипу на торішньому CES 2018. До речі, це не просто черговий прототип, який ще сто раз змінить свій зовнішній вигляд перед початком продажів, а вже реальний продукт, який може опинитися у кожного в будинку. Звичайно ж, ціна буде просто величезною.

Новий телевізор відразу впадає в очі своїм режимом компактності, в якому OLED-панель скручується всередину підставки. Висунути екран тому можна натисканням кнопки, решту часу він буде займати менше місця. Подібних пристроїв на ринку на сьогоднішній день поки що немає, і залишилося тільки дочекатися, коли Samsung представить свій телевізор, який так само буде скручуватися в трубку.

Складання і розкладання відбувається за кілька секунд практично безшумно. Виробник заявляє, що телевізор може витримати до 50 тисяч циклів, чого більш ніж достатньо.

Телевізор також має режим Line Mode, в якому панель ховається всередину підставки на три чверті. Решта екрану перетворюється в пульт управління музикою і “розумними” гаджетами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Звичайно ж, LG не назвала дату виходу. Аналітики стверджують, що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.