Вночі у пошуковика Google стався збій. Сам збій торкнувся і жителів України. Судячи з інформації з сервісу Downdetector, у всьому світі користувачі скаржилися на проблеми з роботою ряду сервісів компанії. Люди говорили про некоректної роботи пошукової системи і проблеми з доступом до пошти Google. І хоча пошта пошуковика і без цього працює з перебоями, в цей момент сервіс відмовився працювати взагалі.

Про причини збою поки нічого не відомо. Можливо, сервера компанії в якомусь місці перестали працювати, адже вони розташовані по всій планеті.

Найбільше збоїв зафіксовано в США, Великобританії, Іспанії, Туреччини, Росії, Індії, Перу і Бразилії.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проблеми з Google також спостерігалися в Україні, зокрема, в Києві. І хоча компанія поки ніяк не прокоментувала цей інцидент, користувачі сподіваються, що такого більше не повториться, враховуючи, скільки сервісом користується людей у всьому світі.

Нагадаємо, що хакери винайшли нову систему злому для гаджетів від Apple. Повідомляється, що зловмисники тепер можуть дзвонити власникам iPhone від імені служби підтримки, номер якої у них записаний в книжці. За допомогою простого обману вони можуть отримати особисті дані користувачів. І хоча яблучна корпорація поки не знайшла спосіб, як усунути цю прогалину у захисті, але варто все попередити, що Apple ніколи не зажадає особисті дані користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вирішила скоротити виробництво смартфонів ще на 10 відсотків. Повідомляється, що продажі смартфонів компанії падають, на відміну від їх ціни, яка залишається незмінною. Судячи з усього, заборони на продажі смартфонів у Китаї та німеччині вплинули на загальний капітал компанії.

Знай.uа писав, що в мережі показали рендери нового iPhone XI, який може отримати незвичайну камеру. З особливостей варто відзначити розташування об'єктивів основної камери у формі квадрата, а також деякі інші зміни.