Лінійка недорогих смартфонів Redmi відокремилася в самостійний бренд, а першою моделлю Xiaomi без логотипу Mi на задній панелі став Redmi Note 7.

Про це повідомляє gagadget.com.

Redmi Note 7 виглядає збільшеною версією китайського Xiaomi Mi Play. Майже всю поверхню займає 6.3-дюймовий дисплей Full HD+ (2340x1080 точок). Корпус з двох сторін закритий міцним склом Gorilla Glass 5 товщиною 0.8 мм Серцем апарату став потужний восьмиядерний процесор Snapdragon 660, що працює на частоті 2.2 ГГц . Об'єм оперативної пам'яті: 3/4/6 ГБ в залежності від модифікації, вбудованої — 32 ГБ або 64 ГБ. Замість другої сімки можна вставити картку microSD до 256 ГБ.
На тильній стороні - подвійна камера з основним 48-мегапіксельним модулем з оптикою f/1.8 і додатковим - на 5 мегапікселів - для розмиття фону. Фронтальна камера 13-мегапіксельна.

У Redmi Note 7 встановлений акумулятор на 4000 мАч. Він забезпечує до 23 годин роботи в режимі розмови або 13 годин перегляду відео. Підтримується швидка зарядка Quick Charge 4 через порт USB Type-C, але в комплекті йде звичайний БП на 5В/2А. Є 3.5-мм роз'єм для навушників і підсилювач Smart PA для основного динаміка смартфона. Крім класичного чорного кольору доступні синя і червона версії з градієнтом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На домашньому ринку Xiaomi продаж Redmi Note 7 почнеться 15 січня, ціна починається з 999 юанів ($147) за модифікацію з 3/32 ГБ пам'яті, а топова конфігурація на 6/64 ГБ обійдеться в 1399 юанів ($206). У Китаї на смартфон цієї марки дають 18 місяців гарантії замість стандартного року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на сторінці компанії Xiaomi в Weibo з'явився запис, згідно з якою китайський виробник зробить “великий анонс” вже 3 січня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", китайська корпорація Xiaomi представила черговий софтверний продукт, який дуже можливо відбере чималу частку користувачів Google Chrome.
"Знай.uа" писав, що виділення лінійки Redmi в окремий бренд певною мірою розв'язує компанії Xiaomi руки.