Компанія Xiaomi анонсувала перший смартфон під новим брендом – Redmi Note 7. Незважаючи на демократичну ціну, смартфон отримав продуктивний процесор і кілька "фішок" дорогих аналогів, так що девайс однозначно сподобається любителям потужних пристроїв, але за приємну ціну.

Xiaomi Redmi Note 7 отримав 2,5 D-дисплей діагоналлю 6,3 дюйма з дозволом 2340 x 1080 пікселів, співвідношення сторін 19,5: 9 і каплевидным вирізом для фронтальної камери. Так, зовнішній вигляд пристрою не буде зіпсований, адже досить маленький виріз на тлі величезного екрану. Він займає майже 95% площі передньої панелі, товщина бічних рамок складає всього 1,95 міліметра. Однак, міцності смартфона це не додасть.

"Серцем смартфона став 8-ядерний процесор Snapdragon 660, що працює за підтримки графічного процесора Adreno 512 (850 Мгц) і 3, 4 або 6 ГБ оперативної пам'яті в залежності від конфігурації, ціна за модифікацію теж змінюється. Обсяг вбудованого накопичувача складає 32 або 64 ГБ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Основний подвійний сенсор камери Xiaomi Redmi Note 7 на 48 Мп виділяється розміром пікселя 0,8 мкм і апертурою f / 1.8. Дозвіл допоміжного датчика – 5 Мп, фронтальної – 13 Мп. Ось камера у смартфона точно топова, яка і стане головною фішкою девайса.

Ємність акумулятора аж 4 000 міліампер годин, прямо як у Galaxy Note 9.

Ціна базової моделі 3/32 ГБ складе 147 доларів, варіант 4/64 ГБ обійдеться покупцям в 176 доларів, а топовий варіант 6/64 ГБ буде коштувати 206 доларів. У будь-якому випадку, ціна за нього достатньо непогана.

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.