Google оновила можливості фірмового віртуального помічника Google Assistant. У ньому з'явився режим синхронного перекладу на 27 мов, в числі яких є і українська. Тепер же можна позбутися мовних бар'єрів, адже перекладач вміє розпізнавати та перекладати мова в режимі реального часу. Потрібно просто сказати свої слова, і почекати, поки перекладач їх озвучить вже на потрібній мові.

Першим пристроєм з його підтримкою став розумний дисплей Google Home Hub. Поки що режим тестується в готельних лобі, так що все ж треба трохи почекати.

Щоб активувати функцію, потрібно попросити Asisstant "побути перекладачем на українську мову, і ніяких клавіш більше натискати не потрібно.

Свою мову вказувати не потрібно — його визначення пройде автоматично. Потім віртуальний помічник почне виводити на екран текстовий переклад обігу і паралельно озвучувати його співрозмовника. Те ж саме — у зворотному порядку. таким чином, це допоможе спілкуватися з людьми, які не розуміють вашої мови, і навпаки.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Поки що функціональність і якість роботи не ідеальні. Журналісти The Verge, які вже тестували режим синхронного перекладу між англійською та мандаринським діалектом китайської, зазначили кілька недоліків. Наприклад, дві людини не можуть говорити одночасно, а нечітко сказані слова колонка просто ігнорує.

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.