Щомісячне оновлення викликало проблеми з'єднання між ПК та іншими пристроями.

Нове оновлення безпеки KB4480970, яке Microsoft зробила для Windows 7, очевидно псує її роботу і синхронізацію двома комп'ютерами, між ПК та принтером та іншими пристроями. Судячи з усього Microsoft тепер взялася за Windows 7, і тепер псує її. Це оновлення спрямоване на вирішення питань безпеки, у тому числі забезпечує захист від додаткової форми спекулятивної уразливості.

Однак, щось пішло не за планом, і тестери корпорації впоралися зі своєю роботою відверто погано. Але, якщо ви інсталюйте це оновлення, на комп'ютері з Windows 7 це зруйнує підключення до мережі і погіршує саму роботу комп'ютера. Це викликало масу невдоволення на форумах, який просять Microsoft виправити проблему якомога швидше. Осінь користувачі Windows 10 не могли працювати зі своїми ПК із-за невдалих оновлень, тепер дійшла черга і до користувачів WIndows 7, яка вважається культовою і по сьогоднішній день.

Постраждалі користувачі стверджують, що видалення KB4480970 усуває проблему, однак це не ідеальний спосіб вирішити проблему. Також повідомлялося, що помилку виправили, але чомусь і це працює не для всіх. Сама ж компанія поки ніяк не відреагувала на проблему, у зв'язку з чим користувачам залишається тільки повідомляти про проблеми на форумах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.