Чутки про те, що в цьому році Samsung не стане чекати відкриття галузевої виставки Mobile World Congress 2019 і представить флагманський смартфон Samsung нового покоління – Galaxy S10 раптово підтвердилися. Судячи з усього, корпорація хоче здивувати публіку, представивши новий флагман 2019 року не під час виставки, що вважалося уже традицією.

Через кілька годин після того, як відомий інсайдер Ice Universe повідомив, що серія флагманських смартфонів Samsung Galaxy S10 буде представлена 20 лютого цього року в Сан-Франциско, ці дата і місце були підтверджені самим південнокорейським виробником.

найімовірніше, 20 лютого відбудеться огляд, так як топові техно блогери отримають новинки відразу після презентації, якщо не раніше. По суті, для корейського гіганта це головний смартфон 2019 року, не рахуючи лінійку Galaxy Note, яка з'являється на прилавках аж у серпні.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Опублікований Samsung перший тизер недвозначно вказує на назву ювілейної моделі серії і тепер можна не сумніватися, що новий Galaxy S отримає цифру 10 в позначенні. До речі, деякі інсайдери припускають, що після анонса Galaxy S10 світу покажуть і гнучкий Galaxy F, який точно здивує публіку.

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.