За минулий 2018 рік на ринок вийшло багато нових моделей мобільних пристроїв, у тому числі топового рівня. Публіці особливо сподобався смартфон від китайського виробника Xiaomi 8 Mi, який оснащений за останнім словом техніки, бо навіть для чіпу NFC в ньому знайшлося місце. До речі, Google Pay він теж підтримує і в Україні, що виділяє його серед конкурентів.

Нагадаємо, що смартфон цієї осені, а продавався він після презентації близько 14 тисяч, але тепер його можна знайти на прилавках в магазинах України за 10 220 грн.

Само собою, що мова йде про класичною версією мобільного пристрою, яка може похвалитися 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті. Досить потужний смартфон, адже 6 ГБ оперативної пам'яті вистачить з головою навіть затятому игроману. Десятки торгових точок готові реалізувати цей апарат по відчутно зниженою ціною.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Що стосується інших характеристик, смартфон Xiaomi Mi 8 оснащений 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним топовим процесором 2018 року Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц.

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.