Навесні минулого року популярний сервіс видеостриминга YouTube запустив хіт-паради композицій і виконавців. З недавніх пір хіт-паради почали складатися окремо для музичного сервісу YouTube Music, який у листопаді минулого року запустився в Україні і зараз доступний в 29 країнах по всьому світу. До речі, сам рейтинг складається досить чесно. Враховуються тільки кількість переглядів відеоролика користувачами. Рейтинг досить точний, адже щомісячна аудиторія сервісу становить близько одного мільярда.

Якщо говорити про глобальному рейтингу, то його зараз очолює боливудский хіт Aankh Marey, хоча в Україні про нього напевно мало хто чув. Звичайно ж, пісня досить вірусна, і позбутися її простого мотиву не так вже й просто. Для зручності хіт-паради виводяться відразу у вигляді списків відтворення, доступні для перегляду на домашньому екрані YouTube Music, так і в пошуку.

До речі, хіт парад для України виглядає неоднозначно:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як бачимо, лідером українського чарту є пісня “Плакала” групи KAZKA, яка не так давно встановила рекорд і потрапила до світової Топ-10 сервісу Shazam.

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.