У Китаї знаменитий виробник Xiaomi представив нову модель Smart TV приставки під назвою Mi Box 4 SE. Пристрій цікаво тим, що є найдешевшим підключеним пристроєм для телевізора в лінійці виробника і коштує всього 28 доларів. Варто відзначити, що за таку ціну можна отримати голосове управління. Подібною технологією оснащені дорогі розумні колонки.

В невеликому корпусі Xiaomi Mi Box 4 SE вмістився 4-ядерний процесор на базі на ядрах ARM Cortex-A7, графічний прискорювач Mali-400, 1 ГБ оперативної пам'яті і вбудованим накопичувачем на 4 ГБ – дуже скромні характеристики, але вони дозволяють виводити картинку і різноманітний відео в дозволі Full HD. До того ж, приставка для телевізорів від Apple коштує в рази більше, так і платного контенту там теж чимало.

Працює пристрій на фірмовій прошивці PatchWall, використовуваної в смарт-телевізорах Xiaomi. Звичайно ж, система здатна синхронізуватися зі смартфонами, що теж спрощує управління девайсом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.