Компанія Ressence готується до початку продажів своєї новинки - Ressence Type 2, смарт-годинника, прототип якого був показаний ще в минулому році. Новий хронометр поєднує електроніку і механіку, передає The Verge.

Розумні годинник від Apple зникли з прилавків: що відбувається

Відомо, що придбати ці унікальні годинники можна буде вже в квітні 2019, але зробити це зможе далеко не кожен, так як вартість новинки складе 48 800 $. Це дещо притаманне бренду, ціна годин якого ніколи не складається менше ніж з п'яти цифр, але, все ж, це набагато дорожче в порівнянні з іншими існуючими розумними годинами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Huawei представила розумні годинник Honor Watch Magic

Хоч вартість годинника переважно виправдовується статусом Ressence як виробника чудових годинників, Type 2 є пара цікавих технічних властивостей, які варто згадати. Перша — це набір фотоелектричних елементів, вони можуть автоматично заряджати годинник, коли період їх автономної роботи складає 36 годин. Якщо вони не застосовуються, то ці сонячні елементи приховані за микровставками.

В годинниках можливо зберегти аж до 2-ух часових поясів. Їх можливо встановити або з допомогою фізичного важеля на задній панелі годинника, або з допомогою супутнього додатку, що підключається через Bluetooth. Крім усього іншого, годинник не потрібно заводити, тому що він використовує сонячну і кінетичну енергію, а якщо відзначає, що його не одягали більше 12 годин, в такому випадку переходить в дрімаючий режим.

Корпус годинника калібру 45 мм виготовлений з титану, а сенсорне сапфірове скло захищає циферблат.

Нагадаємо, що продукція компанії Apple ніколи не була дешевою. Топ-5 найдорожчих продуктів Apple в історії.