Apple подала заявку на патент, який називається "Тканина з вмонтованими електричними компонентами".

Apple монополізує ремонт своїх гаджетів. В Apple вважають, що некваліфікований ремонт гаджета може бути небезпечним для клієнта

Мова про тканини, яка пронизана проводами і електродами, які здатні на собор інформації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Apple навчить Siri відповідати всім і відразу. Apple планує розширити функціонал голосового помічника

Одяг встановлює зв'язок з продуктами компанії, наприклад, з головним пов'язкою - з датчиками, які відстежують стан здоров'я або з шапкою, яка здатна відтворювати музику через вбудовані навушники. Вся інформація відправляється на смартфон.

Нагадаємо, що українці все частіше переходять на дорогі смартфони. Про це йдеться у дослідженні Агентства мобільного маркетингу LEAD9 за участю Київського Міжнародного Інституту Соціології. Так, за даними дослідження, за останні два роки частка проникнення смартфонів в Україні зросла на 26%, а за прогнозами до 2020 року досягне понад 70%.

Як повідомляв раніше "Знай.uа" Компанія Samsung випустить новинку - смарт-взуття. Кросівки обладнають спеціальними датчиками і сенсеромы, які поліпшать процес тренування.

Стартап Salted Venture компанії Samsung має намір випустити новий бренд взуття IoFIT. Спроэктировали модель в лабораторії C-Labs. Повідомили, що кросівки обладнають спеціальними датчиками і сенсорами, вони зможуть виміряти фізичні дані користувача. Разом зі спеціальним додатком, інформація, яку користувач отримає супер взуття, допоможе розробити індивідуальний режим тренувань для будь-якого виду спорту.

"Знай.uа" писав про те, що американські вчені придумали дешевий спосіб виробляти електроенергію.

Американські учені придумали статеве покриття, здатне виробляти енергію при ходьбі по ньому.

Автори революційної розробки – фахівці з Університету Вісконсіна.

Смарт-підлога зроблений з целюлозних волокон, оброблених спеціальним хімічним речовиною, яка дозволяє їм виробляти електричний заряд.