З'явилася інформація, що легендарна серія наручних гаджетів китайської компанії Xiaomi отримає продовження в особі Mi Band 4. Відомо, що новинка стане доступною для покупки вже в середині 2019 року, приблизно до початку літа.

За офіційною інформацією виробника, новий гаджет отримає дуже багато корисних функцій, до списку яких потраплять кольоровий дисплей, захисне скло для його захисту, ремінець з перфорацією, магнітна зарядка та ряд інших.

І найголовніше - спортивний трекер нового покоління отримав можливість, яка здивувала всіх. Мова йде про барометричний альтиметр. На перший погляд здається, що це черговий непотрібний компонент, який потрібен виключно для маркетингу, але на ділі це далеко не так. За допомогою цього модуля Xiaomi Mi Band 4 зможе показувати, яку набрав висоту його власник.

Таким чином, дані про пройдену відстань та кількість зроблених кроків доповнюватиметься ще й набраною висотою. За рахунок цього можна буде не тільки більш точно вимірювати свою фізичну активність, але ще краще підраховувати витрачені калорії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що спортивний браслет Mi Band 3 дозволив компанії Xiaomi зайняти більше 40% від всього ринку наручних гаджетів на території Китаю, так що немає сумнівів, що компанія готується до виходу нової версії цієї популярної лінійки. Серед іншого варто зазначити, що нова версія обзаведеться і небувалим функціоналом, який зробить його ще популярнішим.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що корейська корпорація Samsung готує до виходу головного конкурента популярного браслету Xiaomi Mi Band. Новий продукт, над яким працюють корейці, отримав кодову назву Pulse і, ймовірно, стане гаджетом початкового сегменту. Таким чином, за рахунок низької ціни пристрій зможе конкурувати з творінням китайських інженерів.

Нагадаємо, Xiaomi приготувала власникам Mi Band 3 приємний сюрприз.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 4 знищить конкурентів: головні козирі.

Знай.uа писав, Xiaomi Mi Band 3 продають в Україні дешевше, ніж в Китаї.