Стартап з Китаю Royole, який спеціалізується на виробництві гаджетів зі згинаючими дисплеями, показав клавіатуру, яка може згортатись.

Гнучка клавіатура представляє із себе невеликий металевий тубус, з якого витягується прозора плівка з намальованими клавіші з літерами. Клавіатуру можна покласти на стіл для друку, синхронізувавши її зі смартфоном, планшетом або комп'ютером по Bluetooth. Вбудований акумулятор здатний протриматися кілька місяців у режимі автономної роботи. По завершенні друку досить двічі натиснути спеціальну кнопку на корпусі, щоб гаджет згорнувся.

Ще один незвичайний представлений гаджет – це смарт колонка з 7,8-дюймовим сенсорним AMOLED-дисплеєм, який огинає корпус. З його допомогою можна керувати відтворенням дивитися відео. До того ж, з верхньої частини виїжджає 8-мегапіксельна камера, яка може повертатися на 180 градусів для здійснення відеодзвінків. Колонкою також можна керувати за допомогою голосового помічника Alexa або Google Assistant.

Також Royole показала на виставці вже надійшов у продаж на китайському ринку монопод, в який вбудована ручка з сенсорною панеллю. Завдяки цьому можна керувати смартфоном, торкаючись його. Наприклад, так можна перемкнути режим зйомки, підібрати фільтр, налаштувати наближення і налаштовувати інші дії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Royole хоче почати продажі гнучкої клавіатури по всьому світу вже у другому кварталі. У цьому році очікується старт продажів монопода за межами Китаю.

Нагадаємо, Роботам вирішили читати моралі: повстання машин стає все реальнішою

Влада Китаю вирішили створити комітет з етики штучного интеллекта. Відомо, його начальником став директор лабораторії робототехніки Університету науки і технологій Китаю професор Чень Сяопін.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Xiaomi Mi Band 4 вразив новою корисною функцією: тепер можна і в космос

Також Знай.ua" писав про те, що Шапка відтворює музику: нові розробки розумного одягу від Apple