Днями компанія Xiaomi через свій незалежний підрозділ Redmi презентувала новий смартфон Redmi Note 7.

Про це повідомляє iTechua.

Модель отримала посилене захисне скло екрану Gorilla Glass 5, а також захист від пилу і вологи.

Виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) докладно торкнувся цієї теми. Він уточнив, що смартфон дійсно захищений від пилу і від бризок води. Однак варто звернути увагу, що смартфон не водонепроникний, тобто ступінь його захисту явно нижче IP68 або навіть IP67.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але Лей Цзюнь заявляє, що всі роз'єми і кнопки мають спеціальну конструкцію, яка максимально перешкоджає проникненню вологи і пилу всередину корпусу. Елементи додатково обладнані ущільнювачами .

Цей факт зіграє на руку новинці, так як навіть флагман Xiaomi Mi 8 офіційно не має ніякого захисту від пилу і вологи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на сторінці компанії Xiaomi в Weibo з'явився запис, згідно з якою китайський виробник зробить “великий анонс”.

Як повідомляв портал "Знай.uа", китайська корпорація Xiaomi представила черговий софтверний продукт, який дуже можливо відбере чималу частку користувачів Google Chrome.

Бренд представив черговий софтверний продукт, який дуже можливо відбере чималу частку користувачів Google Chrome.

Цей продуктивний web-оглядач гаразд адаптований навіть найбільш бюджетні смартфони. Само собою Mint написаний виключно під операційну систему Android, на якій працюють більшість сервісів Xiaomi і випускаються фірмові смартфони під цим брендом.
"Знай.uа" писав, що з'явилася інформація, що легендарна серія наручних гаджетів китайської компанії Xiaomi отримає продовження в особі Mi Band 4. Відомо, що новинка стане доступною для покупки вже в середині 2019 року, приблизно до початку літа.

За офіційною інформацією виробника, новий гаджет отримає дуже багато корисних функцій, в список яких потраплять кольоровий дисплей, захисне скло для його захисту, ремінець з перфорацією, магнітну зарядку і ряд інших.