Офіційне поява смартфона Xiaomi Mi Mix 4 очікується в другій половині 2019 року, тобто він вийде не менше ніж через півроку. Однак, чутки, інсайдерська інформація з'явилася вже зараз. Повідомляється, що пристрій отримає непоганий екран, як у Galaxy S10. Корпус мобільного пристрою виявиться виконаний з надміцного скла Corning Gorilla Glass 6, яке забезпечить захист смартфона навіть від сильних ударів.

Звичного роз'єму для навушників в телефоні не буде. Це означає, що підключатися будь-які аудіо доведеться через інтерфейс USB Type-C другого покоління. Від висувний конструкції фронтальної камери виробник відмовиться, запевняє джерело. Однак, камеру запровадять сам дисплей, зробивши під неї дірку в екрані. Апаратною основою смартфону стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц. Втім, нічого дивного, адже це топовий чіпсет, і лінійка Mi Mix 4 відома своїми флагманами.

Про ціну поки говорити рано, але це смартфон точно не бюджетного рівня, так що варто починати збирати гроші.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.