Американська компанія Apple має намір презентувати три нові моделі iPhone, топові з яких будуть мати потрійну камеру, пише The Wall Street Journal. Швидше за все, девайси покажуть вже на початку вересня 2019 року, так що чуток до початку презентації буде дуже багато. Перший з них - наявність потрійний камери в смартфонах.

Інсайдери повідомляють, що деякі з яких оснащена трьома об'єктивами, дозволяють робити знімки з різними характеристиками. Про це 11 січня повідомила The Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела.

Потрійний камерою планують оснастити тільки топові апарати, інші моделі будуть мати подвійну камеру, уточнили співрозмовники видання. Тепер же звичайної одинарної камерою нікого не здивуєш, так що компанія вирішила від нього відмовитися. До того ж, тренди 2019 року явно здивують користувачів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До 2020 року Apple планує відмовитися від рідкокристалічних дисплеїв і перейти на більш дорогі OLED-дисплеї. Подивимося, чи не буде проблем з-за цього.

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.