Віце-президент Sony Mobile, Дон Міс, повідомив, що компанія планує закрити лінійку Xperia Compact. Зараз виробник зайнявся реорганізацією, щоб успішно повернутися на рівень конкурентів на мобільному ринку. Мільйони фанатів компанії засмутилися, почувши цю новину. Проте, варто відзначити, що компанія майже зникла з ринку смартфонів, про що свідчать збитки у фінансових звітах недавніх кварталів. У зв'язку з цим, корпорація повинна провести реорганізацію ведення бізнесу, щоб знову нагадати про себе користувачам, і відвоювати частку ринку смартфонів.

Говорячи про серії Compact, Меса повідомив, що Sony продовжували серію весь цей час за простоту використання смартфонів цієї лінійки. Однак, тепер користувачі хочуть, щоб на екрані відображалося все більша кількість контенту, тому, що випуск нових компактних пристроїв може бути скасований.

І хоча компанія відома завдяки топовим камерам на смартфонах, а раніше старі iPhone оснащувалися саме камерами Sony, тепер їх смартфони не користуються популярністю, із-за конкуренції в особі Huawei і Xiaomi.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.