Інсайдери повідомили, що смартфон Samsung Galaxy S10 Lite отримає флагманське технічне оснащення. Однак, цей девайс буде прямим конкурентом iPhone XR, який, за заявами яблучної корпорації, є “бюджетним” при ціні в 750 доларів. Так, наприклад, сканер відбитків пальців виявиться винесено на бічній торець, а не вбудований дисплей, а сам екран виявиться плоским, замість вигнутого. Однак, так навіть краще, адже за ремонт такого вигнутого екрану доведеться заплатити трохи не повну вартість смартфона.

Крім цього, телефон зможе похвалитися восьмиядерним процесором Exyns 9820 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Mali G76 MP12, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам'яті. Звичайно ж, як і всі сучасні флагмани, девайс отримає захист від пилу і вологи, але пірнати з пристроєм все ж виробники не рекомендують.

Базова версія майбутнього флагмана в полегшеному вигляді буде коштувати близько 25 000 грн., тобто дозволити собі його купити зможуть буквально все, тоді як найдорожча версія нового смартфона південнокорейського бренду виявиться вдвічі дорожче. І все ж, ціна трохи кусається, евдь смартфон з такими ж характеристиками від Xiaomi можна придбати за 15 тисяч.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.