Компанія Huawei оголосила про те, що тепер на смартфонах виробника заборонені сторонні лаунчер-програми, що дозволяють змінювати зовнішній вигляд операційної системи. Судячи з усього, така плата за низьку ціну девайсів. Однак, це цілком очевидно, адже безкоштовний сир тільки в мишоловці. Таким же шляхом пішла і компанія Apple, але можливості кастомізації операційки там не було спочатку.

Установка лаунчера будуть блокувати на смартфонах Huawei і Honor з фірмовою оболонкою EMUI 9.

Huawei кажуть, що прийняли це рішення із-за численних скарг користувачів. Встановлення сторонніх лаунчер принесла їм “головний біль”. Наприклад деякі смартфони почали гальмувати, розряджатися швидше, або зовсім перестали працювати.

Крім того, програми приносять настирливу рекламу, яка заважає власникам смартфонів. Тому компанія вирішила піти на такий кардинальний крок.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Але тепер на Huawei посипалися інші скарги, адже серед її користувачів чимало шанувальників лаунчер, і про це варто попереджати ще раніше. Однак, це компанія повідомила в останній момент, перед впровадженням обмежень.

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.