На сайті Slashleaks опублікували першу фотографію, на якій, як стверджують джерела, показані прототипи майбутнього смартфона OnePlus 7. Сама лінійка смартфонів відома завдяки величезній продуктивності, камері, а також непоганою ціною. І хоча 6 версія не виправдала надій компанії, нова OnePlus 7 повинна перевернути ринок смартфонів.

Спочатку може здатися, що смартфон отримає екран з рекордно вузькими рамками по периметру, однак ці прототипи поміщені у спеціальні чохли, які приховують зовнішній вигляд корпусу. Так що говорити про зовнішньому вигляді поки рано. І все ж, пристрої виглядають досить красиво, а згладжені кути надають незвичайного виду.

Варто відзначити, що вона з версій OnePlus 7 оснащена екраном з каплевидным вирізом, а друга має традиційний екран без вирізи під камеру, яка набирає все більшу популярність останнім часом.

І хоча інсайдер не додав до фото характеристики смартфона, інсайдери повідомляють, що новий девайс буде оснащений однокристальних системою Qualcomm Snapdragon 855, 8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ флеш-пам'яті, потрійний основною камерою, вбудованим під поверхню екрана дактилоскопічним датчиком, а також підтримкою технології бездротової зарядки і захистом від пилу та вологи. Втім, нічого незвичайного, але про ціну поки точно говорити рано, як і про дату виходу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.