Як повідомляє джерело, в базі тестового ЗА Geekbench з'явився смартфон Oppo під назвою Poseidon. Цей апарат заснований на SoC Snapdragon 855, тобто це буде флагманське пристрій. Не виключено, що ця версія процесора буде підтримувати мережу 5G, що безсумнівно, збільшить вартість пристрою. Однак, для українців поки немає сенсу купувати такий смартфон, адже 5G не з'явиться на території України найближчий рік як мінімум, до моменту появи, ринок смартфонів може докорінно змінитися.

Об'єм оперативної пам'яті смартфона невідомий, але навряд чи варто сумніватися, що її буде достатньо. Що ж стосується продуктивності, апарат набирає 3 810 та 10 963 бали в однопоточному і багатопотоковому режимах відповідно. Ці результати одні з кращих. Звичайно ж, переплюнути iPhone XS Max від Apple навряд чи вийде, але ціна пристроїв буде відрізнятися. Також можна відзначити Android Pie вже у тестового пристрою, тобто серійне явно буде працювати зі свіжою версією ОС.

Цілком можливо, що даний апарат також отримає підтримку бездротової зарядки, ну і NFC чіп для безконтактної оплати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що всім відомо, що взимку улюблені iPhone вимикаються або ж розряджаються просто на очах. Причому ця проблема стосується не тільки старих iPhone, гл і топових флагманів від яблучної корпорації. Однак, існує кілька простих способів як це уникнути. Приміром, варто носити девайс в кишені, або не виймати пристрій з кишені куртки. Таким чином, девайс не зможе переохолодитися, будучи захищеним від впливу холоду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський виробник Xiaomi нахабно обдурив фанатів. Повідомляється, що китайська корпорація представила Redmi Note 7, камера якого складає 48-мегапікселів. Однак, як виявилося, у цієї камери немає стільки мегапікселів, що свідчить про те, що компанія обдурила фанатів. Повідомляється, що девайс отримав лише 12 мп замість 48.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила нову приставку для телевізора. Девайс здатний подарувати будь-кому телевізори мізки. Вартість Mi Box 4 SE складає всього 28 доларів, що не може не радувати. Серед іншого, девайс отримає можливість голосового управління.