Ще в 2017 році у Xiaomi з'явився проектор Mijia Laser Projection TV 150, здатний виводити зображення з діагоналлю до 150 дюймів на мінімальній відстані від стіни. Тепер компанія анонсувала 4K-версію в чорному корпусі. Так, пристрій досить потужний, і аналогів практично немає. Але от ціна вас точно здивує.

У новинці використовується третє покоління технології ALPD. В якості джерела світла використовується синій лазер. Його ресурс становить не менше 25 000 годин, це більше 17 років роботи за 4 години перегляду в день. За такий період часу проектор окупиться з головою.

Фізична роздільна здатність проектора — 3840x2160 пікселів (4K UHD). Усередині встановлений чотирьохядерний чіп Amlogic T968-H, оперативної пам'яті 2 ГБ, що досить багато для проектора, а також накопичувач на 16 ГБ. Xiaomi використовувала фірмову платформу для телевізорів MIUI TV з системою рекомендацій PatchWall, так що він зможе подружитися з іншими гаджетами, а також передавати картинку через бездротову мережу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Китаї продажі почнуться 18 січня, на запуску Mijia Laser Projection TV 4K можна буде придбати всього за 9999 юанів або $1480, але стандартна ціна вище — 14 999 юанів, що еквівалентно $2220 за поточним курсом. Для порівняння, Full HD-модель стоїть на домашньому ринку $1285. Досить величезна ціна за проектор. Очікувати девайс на прилавках варто вже навесні цього року.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome навчили видаляти до 12 видів реклам. Однак, випробувати цю функцію можна буде з липня 2019 року, про це заявив директор по продуктах Chrome. Судячи з усього, тепер користувачі позбудуться від докучливої реклами, відео, які включаються самі по собі і банери, які неможливо закрити, або прибрати з екрану. Цим займеться Google, і це не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що культова гра від Rockstar GTA IV з'явиться і на смартфонах. Варто відзначити, пройшло дуже багато часу з моменту виходу цієї гри, однак, розробники тільки зараз надумали перенести проект на мобільні пристрої і планшети. І це не дивно, адже продуктивність пристроїв сильно зросла за кілька років, так що іншого очікувати і не варто.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумні телевізори, за ціною смартфонів. Повідомляється, що нові пристрої від китайської компанії володіють усіма сучасними функціями, але ціна при цьому всього лише 500 доларів. Погодьтеся, звучить дуже заманливо. Про дату появи пристрою на ринку поки рано говорити, але бажаючі придбати пристрій точно будуть.