Автор YouTube-каналу Electronic Grenade вмонтував повноцінний комп'ютер на Linux в звичайну мишку. "Залізо" вашого комп'ютера сховано всередину корпусу мишки, а також присутні відкидний монітор і виїжджає знизу клавіатура. Варто тільки уявити, на що здатні такі гаджети.

Працює гаджет на базі готового чіпа Raspberry Pi Zero. При цьому винахідник розібрав клавіші і сенсор миші і засунув їх у корпус більш великого розміру, щоб було більше вільного місця для інших компонентів ПК.

миші йде додатково 1,5-дюймовий моніторчик, що кріпиться на шарнірі. Крім вбудованої клавіатури також присутній акумулятор, проте невеликих розмірів. Гаджет був створений в якості експерименту і зрозуміло, для роботи його використовувати не вийде. Про ціну теж нічого не повідомляється, та й навряд чи він з'явиться на ринку, адже цей прототип створений для того, щоб показати прогрес людства.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що браузер Google Chrome навчили видаляти до 12 видів реклам. Однак, випробувати цю функцію можна буде з липня 2019 року, про це заявив директор по продуктах Chrome. Судячи з усього, тепер користувачі позбудуться від докучливої реклами, відео, які включаються самі по собі і банери, які неможливо закрити, або прибрати з екрану. Цим займеться Google, і це не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що культова гра від Rockstar GTA IV з'явиться і на смартфонах. Варто відзначити, пройшло дуже багато часу з моменту виходу цієї гри, однак, розробники тільки зараз надумали перенести проект на мобільні пристрої і планшети. І це не дивно, адже продуктивність пристроїв сильно зросла за кілька років, так що іншого очікувати і не варто.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумні телевізори, за ціною смартфонів. Повідомляється, що нові пристрої від китайської компанії володіють усіма сучасними функціями, але ціна при цьому всього лише 500 доларів. Погодьтеся, звучить дуже заманливо. Про дату появи пристрою на ринку поки рано говорити, але бажаючі придбати пристрій точно будуть.