14 січня у продаж надійшов смартфон Xiaomi Redmi Note 7, якому пророкують приголомшливий успіх, так як за ціною $150 за базову версію пристрій пропонує більш ніж гідні характеристики.

наприклад, відомо, що девайс отримає 48-мегапіксельну камеру, і це при ціні в 150 доларів. Безсумнівно, він завоює величезний натовп фанатів. До того ж, китайські виробники почали робити дійсно якісну техніку.

Крім основної камери, смартфон володіє і іншими характеристиками: фронтальна камера має дозвіл 13 Мп і підтримує функцію розблокування по особам. Ну а акумулятор має об'єм 4000 маг, чого більш ніж достатньо для цілого дня.

Напередодні старту продажів в Китаї директор з продуктів бренду Redmi Ван Тенге висловив впевненість, що вся перша партія Redmi Note 7 обсягом 1 млн пристроїв буде з легкістю продана до кінця місяця, тобто за два тижні. Подивимося, що з цього вийде. Враховуючи продажу інших пристроїв, такий результат подій цілком ймовірний.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Смартфон доступний в трьох кольорах: звичайному чорному і двох градієнтних – синьому і червоному. До речі, градієнтні досить гарні, і під впливом сонячних променів переливаються.

Поки що Xiaomi Redmi Note 7 доступний тільки в Китаї, але зовсім скоро смартфон вийде на світовий ринок.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome навчили видаляти до 12 видів реклам. Однак, випробувати цю функцію можна буде з липня 2019 року, про це заявив директор по продуктах Chrome. Судячи з усього, тепер користувачі позбудуться від докучливої реклами, відео, які включаються самі по собі і банери, які неможливо закрити, або прибрати з екрану. Цим займеться Google, і це не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що культова гра від Rockstar GTA IV з'явиться і на смартфонах. Варто відзначити, пройшло дуже багато часу з моменту виходу цієї гри, однак, розробники тільки зараз надумали перенести проект на мобільні пристрої і планшети. І це не дивно, адже продуктивність пристроїв сильно зросла за кілька років, так що іншого очікувати і не варто.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила розумні телевізори, за ціною смартфонів. Повідомляється, що нові пристрої від китайської компанії володіють усіма сучасними функціями, але ціна при цьому всього лише 500 доларів. Погодьтеся, звучить дуже заманливо. Про дату появи пристрою на ринку поки рано говорити, але бажаючі придбати пристрій точно будуть.