В асортименті Xiaomi вже є кілька моделей проекторів, серед яких зустрічаються цілком доступні для своєї категорії пристрої.

Тим не менше компанія представила преміальний лазерний проектор під назвою Xiaomi 4K Mijia Laser Projector TV, який дозволяє виводити зображення діагоналлю від 80 до 150 дюймів. Гарантований термін роботи пристрою становить не менше 25 тис. годин. Якщо використовувати його щодня по чотири години, то він впевнено прослужить близько 17 років. Цей проектор дає можливість насолоджуватися неймовірною картинкою роздільною здатністю 4К і діагоналлю 100 дюймів, перебуваючи на відстані всього 24 см від площини екрана.

Пристрій підтримує розширений динамічний діапазон HDR10, а картинка має контрастність 3000:1. Яскравість потоку становить 800 ANSI лм. Xiaomi 4K Mijia Laser Projector TV працює під управлінням операційної системи MIUI TV, яка також використовується в телевізорах Xiaomi. Проектор оснащений двома гучномовцями і підтримкою технології Dolby Virtual Surround. Прийом попередніх замовлень почнеться вже сьогодні, при цьому перші щасливчики зможуть придбати пристрій за ціною близько 1500 доларів (42000 грн.). Надалі вона збільшиться до 2220 доларів (61 700 грн.).

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Роскомнагляд повторно направив Google вимогу підключитися до системи фільтрації забороненого контенту, після чого анонсував перевірку дотримання норми в лютому. До цього корпорація вже отримувала штраф, однак він був настільки незначним, що пошуковику набагато простіше не звертати уваги на вимоги, ніж міняти систему видачі пошукових запитів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": додаток Samsung Pay Framework змусив користувачів відчувати незручності. Він працює у фоновому режимі і розряджає батарею куди швидше, на що скаржаться безліч користувачів. З цієї причини власники смартфонів повинні вдаватися до зарядки гаджетів частіше.

Також "Знай.uа" писав, що кілька джерел підтвердили чутки про те, що легендарні плеєри Apple iPod touch в оновленому вигляді знову повернуться на прилавки магазинів.