Ще наприкінці 2018 року Xiaomi випустила свою першу пральну машину Mijia Smart з функцією сушки, проте вже зараз до неї є величезна кількість питань.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що до самого релізу компанія активно вкладала кошти у рекламу нової продукції, через що з'явилась велика кількість покупців. Зокрема, перша партія пральних машин була розпродана всього за 3 хвилини.

Проте перший досвід користування спричинив перші технічні проблеми, які нині жваво обговорюють в інтернеті.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Більше того користувачі мережі зазначають, що дверні замки пральної машини дуже легко зламати. Крім того є доволі багато скарг на те, що пральна машина постачалась зі вже зламаною дверною ручкою. Багато хто, використовув супер-клей, щоб усунути проблему.

Деякі користувачі наголосили, що після завантаження одягу вони виявили, що барабани не працюють.

У свою чергу експерти зазначили, що компанія має добре попрацювати над пральною машиною та значно її удосконалити, а вже після цього запускати масове виробництво.

Разом з тим варто відзначити, що в асортименті Xiaomi вже є кілька моделей проекторів, серед яких зустрічаються цілком доступні для своєї категорії пристрої.

Тим не менше компанія представила преміальний лазерний проектор під назвою Xiaomi 4K Mijia Laser Projector TV, який дозволяє виводити зображення діагоналлю від 80 до 150 дюймів. Гарантований термін роботи пристрою становить не менше 25 тис. годин. Якщо використовувати його щодня по чотири години, то він впевнено прослужить близько 17 років. Цей проектор дає можливість насолоджуватися неймовірною картинкою роздільною здатністю 4К і діагоналлю 100 дюймів, перебуваючи на відстані всього 24 см від площини екрана.

Пристрій підтримує розширений динамічний діапазон HDR10, а картинка має контрастність 3000:1. Яскравість потоку становить 800 ANSI лм. Xiaomi 4K Mijia Laser Projector TV працює під управлінням операційної системи MIUI TV, яка також використовується в телевізорах Xiaomi. Проектор оснащений двома гучномовцями і підтримкою технології Dolby Virtual Surround. Прийом попередніх замовлень почнеться вже сьогодні, при цьому перші щасливчики зможуть придбати пристрій за ціною близько 1500 доларів (42000 грн.). Надалі вона збільшиться до 2220 доларів (61 700 грн.).

Нагадаємо, Oppo покаже смартфон з найкращою камерою в світі.

Як повідомляв "Знай.ua", Apple воскресить лінійку популярних плеєрів.

Також "Знай.ua" писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google, штрафу не уникнути.

Xiaomi випустила пральну і сушильну машину на 10 кг