Компанія Xiaomi випустила новий продукт для кухні “розумного” будинки. Електронна скороварка Xiaomi отримала нехитру назву Xiaomi Electric Pressure Cooker і підтримує підключення до домашньої мережі по Wi-Fi. Як і очікувалося, звичайні гаджети від китайського виробника мають деякі “фішки”, які і додають їм популярності. Практично кожний пристрій для дому вміє дружити зі смартфоном, що сильно спрощує їх використання.

Скороварка увійшла в лінійку продуктів Xiaomi, керованих через єдине мобільний додаток MIJIA. В додаток можна встановлювати різний час готування для різних продуктів, температурний режим і тиск, у відповідності з рецептами. Іншими словами, з допомогою смартфона можна контролювати весь процес готування, не встаючи з дивана.

Є екран OLED для спрощеного управління, якщо смартфон підведе. В скороварці передбачені спеціальні регулятори тиску, щоб уникнути традиційних для таких агрегатів проблем з безпекою. Скороварка підтримує тиск до 1,7 атмосфер.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Xiaomi Electric Pressure Cooker почне продаватися в Китаї за ціною 88 доларів (2 500 грн.) з 16 січня. Ціна просто смішна через такий пристрій. Не виключено, що її розкуплять в перші дні після старту продажів.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.