Китайська корпорація Xiaomi з початку нинішнього року вже офіційно представила світу відразу кілька своїх нових електронних пристроїв, а 15 січня 2019 року: вона анонсувала і запустила в продаж довгоочікувану новинку, якої став спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2. Варто відзначити, що це пристрій краще у всіх сенсах хваленого Xiaomi Mi Band 3, так що на цей девайс точно варто звернути увагу.

Спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 оснащений 1,23-дюймовим IPS-екраном, на якому відображається, повідомлення, електронні листи, а також багато інших даних, аж до пропущених дзвінків. Однак, такі ж функції ми бачили у конкурентів. Коли на смартфон хтось дзвонить, трекер буде вібрувати, завдяки чому пропустити дзвінок навіть в галасливій обстановці не вийде. Усередині браслета є чіп NFC, який працює з платіжною системою AliPay, але використовувати її в Україні, на жаль, не можна. Це мінус для браслета, адже він практично марний для українців. Однак, він володіє іншими достоїнствами.

Крім того, виробник встановив у Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 акумулятор ємністю 160 ма * год, одного заряду якого вистачає на цілих 20 днів автономної роботи, тоді як Mi Band 3 при середньому навантаженні працює приблизно два тижні. До того ж, ця новинка захищена новими технологіями, завдяки чому він не боїться пилу, вологи, води, а також сильних ударів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.