YouTube змінить навігацію по відео в наступному оновленні мобільного додатку для iOS. Коли оновлення буде доступно користувачам Android, поки невідомо, пише TechCrunch.

Перевертати відео можна буде за допомогою горизонтальної прокрутки. Досить незвичайне рішення. Однак, це допоможе зменшити кількість використовуваного трафіку для користувачів, а також заощадить час при пошуку потрібного відео. Подібна технологія є і в історіях Instagram, коли навігація відбувається горизонтально.

При свайпе вперед користувач побачить наступне рекомендоване відео, тому-останнє вже переглянуто. При цьому ролик буде програватися з того місця, на якому зупинився глядач, уточнили в YouTube. Подивимося, чи буде зручно використовувати подібну навігацію.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.